Yalnızca kendini kurtarabildi! 90 güvercin yanarak telef oldu

Adana'nın Kozan İlçesi'nde arkadaşının barınağına uyumak için giden Halis Gedik barınağın yandığını fark etti. Kundaklama olduğu belirlenen olayda Halis Gedik kurtuldu ancak 90 güvercin yanarak telef oldu.

Yalnızca kendini kurtarabildi! 90 güvercin yanarak telef oldu

Adana 'nın Kozan ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde Halis Gedik, arkadaşı Mustafa Özev'e ait barınağa uyumak için gitti. İçinde Mustafa Özev'in onlarca güvercininin bulunduğu barınak alevlere teslim oldu. Halis Gedik kendini barınaktan dışarı atmayı başardı ancak 90 güvercin telef oldu.

YALNIZCA KENDİNİ KURTARABİLDİ, GÜVERCİNLER YANDI

Dumanın etkisiyle uyanan Halis Gedik, kendini barınaktan dışarı atmayı başardı. 112 acil çağrı ekibine ihbarda bulunan Halis Gedik, itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesiyle rahat bir nefes aldı ancak güvercinler kurtarılamadı. 

KUNDAKLAMA OLDUĞU BELİRLENDİ

İtfaiye ve polis ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonucunda olayın bir kundaklama olduğu belirlendi.

“BİR MÜSLÜMAN BUNU YAPMAZ”

Mustafa Özev, “Bunu bir Müslüman yapmaz. Bu sabilerden ne istedin, 90 tane hayvandan ne istedin. Bana yap ne yapacaksan. Varsa garezin bana yap. İçeride uyuyan arkadaşın üzerine kapıyı kapatmışlar” dedi. Duman kokusuna uyandığını aktaran Halis Gedik ise “İçeride uyuduğum esnada alev almış burası. Dumanın kokusuna uyandım, çıktım dışarı. Hayvanlar cayır cayır yanıyordu”  diyerek yaşadığı kabusu anlattı.

Exit mobile version