Çorbamatikler boyunca 24 saat sıcak çorba dönemi

Çorbamatikler boyunca 24 saat sıcak çorba dönemi

Bidaa markasıyla Ev Dışı Tüketim (EDT) sektöründe genel olarak geleneksel yöntemlerle pişirilmiş, koruyucuları ve yiyecek değeri yüksek hazır paket yemek ve bardak çorbası sunan Doybox Gıda, yeni yatırımlarla sektördeki ödemeyi daha da artırmayı hedefliyor. Günün herhangi bir saatinde sıcak çorba canı çekiciler, artık Bidaa’nın bardak çorbalarını, Doymatikler içinde ile sıcak bir şekilde tüketim imkânı bulurlar.
Yankı Yemek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, çevresinde EDT sektörüne yönelik yatırımlarla ilgili bilgi hazinesi, Yankı Yemek A.Ş.’nin iştiraki olan Doybox Gıda’nın sıcak çorbaya ulaşım imkânı verecek yatırımlarını gelecek ay yaşama geçireceklerini söyledi. Bidaa markasıyla hazır paket yemek servisleri sunarak EDT sektöründe kendine güçlü bir şekilde yer edinen Doybox Gıda’nın, bardak çorbaya yükünün daha kolay ve hızlı bir şekilde hastaneler için ‘DOYMATİK’leri hizmete sokacağını kaydeden Dönmez, pilot çıkış Bursa’da gittiğini söyledi. İlk etapta Bursa’daki 5 merkez hizmete sokacak “DOYMATİK’lerin, tükettiği çorba sıcak içme imkanı sunacağını dile getiren Coşkun Dönmez, sektöre farklı bir bakış açışı kazandıracak yeni uygulamayla ilgili şu bilgileri verdi: ‘DOYMATİK’leri kolayca ulaşabileceği noktalara yerleştireceğiz. Günün herhangi bir saatinde sıcak çorba canı elektrikçiler, ‘DOYMATİK’lerimiz boyunca ile sağlıklı, koruyucusuz ve genel olarak geleneksel uygulamalar, sağlık ve sanitasyon kurallarına uygun şekilde üretilen çorbalara erişim imkanı bulabilecek. Geleneksel tüketim ürünlerine uygun fiyatlı çorbalarımızın lezzeti, besin değeri, kalitesi, ev ve lokanta ortamında pişirilen çorbalar gibi olacak.”
Coşkun Dönmez, Doybox Gıda’nın, çeyrek asrı aşan üretim kültürü ve sektöre sahip olmasına dikkat çekti. Dönmez, yeni ve teknolojik bir yatırım olan DOYMATİK’lerin, kullanıcılarına hızlı ve kolay yanıt verebilmesi açısından sektöre farklı bir ivme kazandıracağını belirtti.
Yankı Yemek AŞ ve Dybox Gıda’nın ‘Yemediğimizi yedirmiyoruz’ ilkesiyle hareket ederek göstergelerin kalite ve lezzet etkilerini dile getiren Dönmez, “Değişik yaşam ortamlarının ortaya çıkardığı EDT sektörü, dünyada ve yayılmaya devam ediyor. Biz de endüstri merkezlerinden ve güvenilir yerlerden biri sergilemek için atılım içindeyiz. Çalışma ortamı koşturmacasında, zaman ekonomik kullanımının yanı sıra restoranların ve harcamaların açık olmadığı sabahın çok erken saatleri ile gecenin geçtiği saatlerde bile canı çorba tüketimi, çorba içerek içini ısıtabilecek. Rektör, artık eşine dostuna arkadaşına ‘Hadi gel “BİDAA” çorba içelim’ samimiyetiyle, ‘DOYMATİK’lerimizden hizmet alabilecek” şeklinde konuştu.

Exit mobile version